Over ons

Raf Van Herck richtte Hydrosec zo'n 25 jaar geleden op, in 1997. 

Sinds dan zijn wij gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van vochtproblemen zoals opstijgend vochtwaterdichting van ondergrondse constructies en de duurzame bescherming van metselwerk en beton.

Kwaliteit en een persoonlijke service staan bij ons centraal. De zaakvoerder is dan ook uw aanspreekpunt vanaf diagnose en offerte tot na de uitvoering van de werken. 

Hydrosec is gevestigd in Herentals, het hart van de Kempen. Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij de meest innovatieve technieken om gebouwen en andere constructies te beschermen tegen water, vocht en vervuiling. Dit zowel voor nieuwbouw als voor renovaties. Wij werken zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor architecten, aannemers, overheden en sociale verhuurkantoren.

Essentieel in vochtbestrijding is het stellen van een correcte diagnose van het probleem. Onze expertise op vlak van vochtdiagnose ontdekt u verder op deze website.

Contacteer ons