Over ons

Raf Van Herck richtte Hydrosec zo'n 20 jaar geleden op, in 1997. Sinds dan zijn we gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van vochtproblemen zoals opstijgend vocht, waterdichting van ondergrondse constructies en de duurzame bescherming van metselwerk en beton. 

shutterstock-299657615.jpg

Hydrosec, vochtexpert in dienst van jouw comfort.

Ons kantoor is gevestigd in Herentals, het hart van de Kempen. Of we alleen daar actief zijn? Nee, hoor. Wij doorkruisen heel Vlaanderen met onze oplossingen voor vochtproblemen. Doorgaans vind je ons wel ergens in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant terug. 

Raf Van Herck richtte Hydrosec zo'n 20 jaar geleden op, in 1997. Sinds dan zijn we met het hele team gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van vochtproblemen zoals opstijgend vocht, waterdichting van ondergrondse constructies en de duurzame bescherming van metselwerk en beton

Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij de meest innovatieve technieken om gebouwen en andere constructies te beschermen tegen water, vocht en vervuiling. Dit zowel voor nieuwbouw als voor renovaties. Daarnaast werkt ons team zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor architecten, aannemers, overheden en sociale verhuurkantoren. Kortom, iedereen kan bij ons aankloppen. 

Essentieel in vochtbestrijding is het stellen van een correcte diagnose van het probleem. Laat ons daar nu meesters in zijn. Wil je graag een gratis diagnose van jouw vochtprobleem? Wij regelen het.

Contacteer ons