Betoninjecties

Een betonnen vloer is zeer poreus van aard, waardoor vocht sneller binnen kan sijpelen door de vloer. De juiste diagnose, een correcte bepaling van het boorpatroon en de keuze van de geschikte injectievloeistof zijn de beslissende factoren voor een geslaagde operatie.

betoninjectie-na.jpg

Vocht in je betonvloer, hoe komt dat?

Betonkelders en andere ondergrondse betonconstructies vertonen dikwijls waterinfiltratie langs scheuren, stortnaden, grindnesten, enzovoort. 

"Maar beton, dat is toch waterdicht?", horen we je denken. Niet echt. 

Velen beschouwen beton als sterk - en daarom waterdicht - materiaal, maar dat is jammer genoeg niet het geval. Een betonnen vloer is zeer poreus van aard, waardoor vocht sneller binnen kan sijpelen door de vloer. Vochtproblemen komen dus vaker voor bij betonnen vloeren dan je denkt.

Betoninjecties als oplossing voor vocht in je beton

Om lekkages in beton definitief op te lossen bestaan er verschillende injectietechnieken. 

We injecteren dan onder gecontroleerde druk - via speciale injectiepluggen - een speciaal hars dat onder invloed van vocht zwelt en de lekkage doet stoppen. 

Het deskundig beoordelen van het probleem, het bepalen van een boorpatroon en de keuze van de geschikte injectievloeistof zijn de beslissende factoren voor een geslaagde operatie. Dagelijkse kost voor ons team.

Tijd voor een gratis diagnose van jouw vochtprobleem?

Contacteer ons