Voor elk vochtprobleem de juiste oplossing

Bij Hydrosec staan we al meer dan 25 jaar voor effectieve vochtbestrijding. Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij de meest innovatieve technieken om gebouwen en andere constructies te beschermen tegen water, vocht en vervuiling. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Essentieel in vochtbestrijding is het stellen van een correcte diagnose van het probleem. Onze expertise op dit vlak ontdekt u verder op deze website.

Lees meer over onze werking

man-kopie.jpg

Eerste hulp bij ieder vochtprobleem

hydrosec-opstijgend-vocht.jpg

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht komt voor in muren die gebouwd werden zonder waterkering of op plaatsen waar ze verkeerd werd aangebracht. De oplossing start bij een correcte diagnose want al te vaak worden vochtproblemen onterecht beoordeeld als opstijgend vocht.

Ontdek hier onze grondige aanpak
img-4775.jpeg

Kelderdichting

Waterdichting van ondergrondse constructies is echt specialistenwerk. Natte kelders kunnen door toepassing van het juiste waterdichtingssysteem omgevormd worden tot aangename ruimtes.

Lees hier alles over kelderdichting
edit.jpeg

Doorslaand vocht

Gevels blootgesteld aan regen en wind absorberen een aanzienlijke hoeveelheid water. Vochtwerende gevelbehandeling of hydrofuge is een techniek om de schadelijke effecten van regendoorslag op je gevel te voorkomen.

Ja, ik wil mijn gevel laten behandelen
leiding-waterdicht-maken-voor.jpg

Doorvoer nutsleidingen

Kabel- en leidingdoorvoeren vormen een zwak punt op vlak van waterdichtheid van een kelder. Hydrosec is specialist in het afdichten van deze doorvoeren en voert deze werken uit onder waarborg.

Klik hier voor meer informatie
betoninjectie1.jpg

Betoninjecties

Betonkelders en andere ondergrondse betonconstructies vertonen dikwijls waterinfiltratie langs scheuren, stortnaden, grindnesten, enzovoort. Om deze lekkages definitief op te lossen bestaan er verschillende injectietechnieken.

Meer info over betoninjecties
img-6353.jpeg

Maaivelddichting

Het maaiveld is de hoogte waarop het omliggende terrein aansluit op een gebouw. Door een gebrek aan de waterdichting tussen fundering en maaiveld kan vocht zijdelings indringen.

Ontdek hier alles over maaivelddichting